ENDELIG

HER KAN DU KØBE BILLET TIL FOREDRAG MED EMIL ERICHSEN

Nu er forsamlingsforbuddet hævet til 100 og fra 1. august bliver det høvet til 200.
DERFOR: Vi kan nu med sikkerhed sige, at vi vil vise de sidste tre film, som vi ikke kunne vise i foråret.
I Maribo erstattes filmenes visningsdatoer med 22.-23. september, 29.-30. oktober samt 1.-2. december. Datoerne for Nakskov bliver 1.-2. september, 20.-21. oktober samt 17.-18. november.
Vi følger planen – det er kun datoerne, der er ændret. Derfor kan du stadig benytte det medlemskort du indløste i foråret – og du kan naturligvis også købe et nyt ved indgangen.

Emil har en hilsen til jer
Foredraget med Emil Erichsen er flyttet til 7. oktober, hvor allerede købte billetter giver adgang.
Programmet for efteråret 2020 er nu klar. Du kan se filmene på “denne sæson” for det spor du gerne vil se – eller du kan hente børneprogrammet her og voksenprogrammet her. Men husk datoerne er ændrede.
Medlemskort kan købes her.
Vi har besluttet at reducere prisen for de resterende film til:
BØRN: 1 spor: 75 kr. (normalt 100 kr.) – Mixkort: 100 kr. (normalt 125 kr.)
VOKSNE: 1 spor: 100 kr. (normalt 150 kr.), Mixkort: 150 kr. (normalt 200 kr.), 2 spor: 200 kr. (normalt 250 kr.) – GULDKORT: 250 kr. (normalt 300 kr.)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to ENDELIG

1. Bent hansen skriver:

Viser i danske film med undertekster?

2. Carsten skriver:

Nej, det er ikke altid en mulighed.

3. Nicoline skriver:

Er filmklubben for børn spor 1 aflyst?

4. carsten skriver:

Hej Nicoline,

Vi er nødt til at følge reglerne. Indtil videre er der også aflyst i Nakskov, men så snart vi ved, hvornår vi kan få åbnet, vil vi slå op både på hjemmesiden og på FaceBook, hvad vi kan gøre.

Carsten