EFTERÅRSSÆSONEN ER KLAR

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut.
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

Efterårssæsonen byder på nyheder. Vi har lavet en særlig firmaordning, hvor en medarbejderforening kan købe mindst 10 billetter samlet og få 33% rabat. Du kan læse mere om ordningen her.

Vore foldere er ligeledes klar. Den til BØRNE BIO ligger her og den til VOKSEN BIO ligger her. Det er begge lavet som PDF – lige til at printe. Men man kan også bl.a. hente folderne hos Café Bita, Byens Ure & Guld i Nakskov samt på China House i Maribo. Derudover fås de også på bibliotekerne og i turistinformationerne i begge byer.

MERE RABAT: Hos Café Bita på Axeltorv i Nakskov og Restaurant China House i Vestergade i Maribo giver dit medlemskort ret til rabat, når du viser dit personlige kort til personalet.

I år har vi i Nakskov vist reklamefilm. Vi tilbyder alle reklamer lige op til filmstart. Kontakt Carsten Andersen på 22 23 34 08 eller carsten@nakskov.nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.