Så kom der restriktioner

VIGTIGT: De sidste to datoer i år i Kulturværket er flyttet fra 1. og 2. december til mandag den 23. og tirsdag den 24. november.
Rokaden skyldes ændringer i Kulturværkets produktionsplan, som vi har været nødt til at acceptere. Vi beklager besværet.

Mundbind skal anvendes indtil man har fundet sin plads – hvorefter man kan se filmen uden mundbind. Når man rejser sig og går ud – skal mundbindet bruges igen !

OBS! Børn under 12 år skal ikke bruge mundbind.

Programmet for efteråret 2020 er nu klar. Du kan se filmene på “denne sæson” for det spor du gerne vil se – eller du kan hente børneprogrammet her og voksenprogrammet her. Men husk datoerne er ændrede.
Medlemskort kan købes her.
Vi har besluttet at reducere prisen for de resterende film til:
BØRN: 1 spor: 75 kr. (normalt 100 kr.) – Mixkort: 100 kr. (normalt 125 kr.)
VOKSNE: 1 spor: 100 kr. (normalt 150 kr.), Mixkort: 150 kr. (normalt 200 kr.), 2 spor: 200 kr. (normalt 250 kr.) – GULDKORT: 250 kr. (normalt 300 kr.)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Så kom der restriktioner

1. Bent hansen skriver:

Viser i danske film med undertekster?

2. Carsten skriver:

Nej, det er ikke altid en mulighed.

3. Nicoline skriver:

Er filmklubben for børn spor 1 aflyst?

4. carsten skriver:

Hej Nicoline,

Vi er nødt til at følge reglerne. Indtil videre er der også aflyst i Nakskov, men så snart vi ved, hvornår vi kan få åbnet, vil vi slå op både på hjemmesiden og på FaceBook, hvad vi kan gøre.

Carsten

5. Connie Hæstrup skriver:

Bliver der vist film i næste uge?
    Hvilke dage? Onsdag og torsdag…
    I programmet er der rod i datoer og dage, der ikke passer sammen.
    Vi glæder os
    Venlig hilsen Connie Hæstrup

6. carsten skriver:

Hej Connie,

Jeg mener det er torsdag og fredag. Jeg tjekker det lige, så hører du nærmere.

Carsten