Spor 6 – Nye danske film

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut!
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

Før frosten
I 1850’ernes Danmark ser det sort ud for den fattige landmand Jens og hans tre børn. For at overleve vinteren må Jens indgå en aftale med Gustav, en velhavende storbonde fra Sverige. Gustav tilbyder at købe Jens’ gård og sætte ham på aftægt, hvis Jens vil give ham sin datter, Signe, til ægte. Jens indvilger – men Signe er allerede lovet bort til Laurits, en karl fra en nabogård.

Spilles i Kulturværket i Maribo 5. september kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 11. september kl. 14:00

Mødregruppen
Den nybagte mor Line lever overklasselivet i Hongkong med sin direktørmand, Bjørn. Da Line opdager, at Bjørn knalder med barnepigen, rejser hun fluks hjem til sin lille fødeby på Fyn. Lines kusine, keramikeren Maja, introducerer hende for mødregruppen, og mens Line prøver at vænne sig til hverdag i provinsen med gråd, gylp og bleer, truer Bjørn med at lukke for finanserne og tage sønnen fra hende.

Spilles i Kulturværket i Maribo 24. september kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 2. oktober kl. 14:00

Dronningen
Anne har en succesfuld karriere som advokat og er (tilsyneladende) lykkeligt gift med lægen Peter, som hun har to tvillingedøtre med. Men så flytter Gustav ind. Han er Peters 17-årige søn fra et tidligere forhold, og både hans skole og hans svenske mor har sat ham på porten. Anna bliver først Gustavs fortrolige. Siden forfører hun ham og indleder et forbudt, erotisk forhold til sin egen stedsøn.
Spilles i Kulturværket i Maribo 17. oktober kl. 14.00
Spilles i Nakskov Teatersal 23. oktober kl. 14:00

Selvhenter
Ny Dansk komedie ! Magnus sidder fast i 90’erne som en selvfed, kvindefjendsk fiasko af en tekstforfatter. Hans lillebror, Emil, er derimod én stor undskyldning for sig selv. De umage søskende må sammen rejse til Spanien, hvor deres alkoholiske far er afgået ved døden. Af nærighed vælger Magnus at fragte farmands lig hjem til Danmark i tagboksen på en lejebil, så han kan få fingre i arven: et dyrebart Rolex-ur.

Spilles i Kulturværket i Maribo 26. november kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 20. november kl. 14:00