Spor 6 – Nye danske film

Medlemskort kan købes ved indgangen

Charmøren
Det danske drama handler om den iranske asylansøger Esmail, der desperat prøver at finde en dansk kæreste, så han kan blive i landet og få opholdstilladelse. Tiden er ved at løbe ud, men så forelsker Esmail sig uventet i en ung kvinde, og samtidig begynder hans fortid at indhente ham… ’Charmøren’ har en utraditionel hovedkarakter i en asylansøger, som vi normalt ikke ser fremstillet på dansk film. På rollelisten bl.a. Lars Brygmann

Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 23. september kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 2. september kl. 14:00

I lossens time
I lossens time handler om præsten Helen, der kontaktes af forskeren Lisbeth, der har desperat brug for hjælp. Lisbeth leder et eksperiment på en lukket institution med traumatiserede og voldelige indsatte. Eksperimentet er ikke gået som forventet, da en ung patient pludseligt er blevet besat af tanken om, at Gud vil have ham til at begå selvmord. I en uhyggelig kamp med tiden må de to kvinder nu arbejde sammen for at redde drengen.
Spilles i Kulturværket i Maribo fredag den 30. oktober kl. 14.00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 21. oktober kl. 14:00

Ninna
Den rapkæftede Ninna arbejder på den lokale grillbar i Præstø og bor sammen med sønnen Dennis, som hun vil gøre alt for har en bedre opvækst, end hun selv havde. Da Dennis på sin 18-årsfødselsdag meddeler, at han har fundet sin egen lejlighed og flytter sammen med sin nye kæreste, styrter Ninnas verden sammen, og hun bruger derfor alle kneb for at få ham til at indse, at hans skal flytte tilbage.

Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 2. december kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 18. november kl. 14:00