Spor 6 – Nostalgifilm og filmperler

HUSK INDSKRIVNING i Maribo torsdag den10. januar kl 15-18 og
i Nakskov Teatersals foyer tirsdag den 22. januar kl. 15-18

Mine aftener i Paradis
Lige efter Anden Verdenskrig kommer drengen Salvatore om bag projektoren i den lokale biograf i en lille italiensk landsby. Det bliver starten på en livslang fascination af film, der munder ud i en karriere som filminstruktør. Men inden Salvatore når så langt, skal han lige i hæren og forelske sig over hals og hoved i Elena.

Spilles i Kulturværket i Maribo 17. januar kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 13. februar kl. 14:00

Romantik ombord
Den europæiske playboy Nicky Ferrante sejler over Atlanten for at gifte sig med en rig amerikansk arving. Men på luksuslineren møder han den tidligere natklubsangerinde Terry McKay. Selv om de begge er forlovet til anden side, forelsker de sig. De aftaler at mødes igen et halvt år senere på toppen af Empire State Building for at se, om deres kærlighed stadig er stærk. Men Terry dukker ikke op .

Spilles i Kulturværket i Maribo 21. marts kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 13. marts kl. 14:00

Oviri
Paris, 1893. Paul Gauguin vender hjem fra sit ophold på Tahiti. Men det kniber med at få afsat malerierne af eksotiske skønheder til de bornerte franskmænd. Kun takket være en arv fra sin danske ekskones familie holder Gauguin skindet på næsen. Naboens 14-årige datter står model for Gauguin og ser op til den karismatiske kunstner. Men hans foragt for borgerskabet bliver ikke mindre, som dagene går.
Spilles i Kulturværket i Maribo 4. april kl. 14.00
Spilles i Nakskov Teatersal 17. april kl. 14:00

Slottet
Olaf Ussing er den gamle kammerherre, der bor på slottet med sine tre ugifte døtre Malene Schwartz, Lone Hertz og Mimi Heinrich. På nabogården bor Poul Reichardt som velbeslået ungkarl med hushovmester, spillet af Ole Monty. Et par tvivlsomme friere til de unge damer er Preben Neergaard og Preben Mahrt og en tidligere tilbederCa. 80 min