Spor 5 – Artfilm

Medlemskort kan købes ved indgangen

Kvinden der glemte sin fortid
I drama-thrilleren ’Kvinden, der glemte sin fortid’ følger man kvinden Alicja, der efter to års forsvinden pludselig dukker op i Warszawa. Hun er dog helt forandret fra dengang, hun sporløst forsvandt og efterlod sig både mand og barn i en polsk provinsby. Nu ser hun meget anderledes ud med både leopard leggins og sort strithår, mens hun intet husker om sit tidligere liv.
Ca.100 min.

Spilles i Kulturværket i Maribo torsdag den 6. februar kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den19. februar kl. 19.00

CAPHARNAÜM
Filmen ’Kapernaum’ handler om 12-årige Zain, der, mens han sidder i fængsel, sagsøger sine forældre for at have født ham ind i et liv med fattigdom og nød. Zain lever i Beirut med sine forældre og hans mange søskende i en lille lejlighed. Familien lever i fattigdom og må sælge alt, hvad de kan for bare at betale huslejen. Zain beslutter sig for at flygte da hans jævnaldrende søster sælges som kone til en meget ældre mand.

Spilles i Kulturværket i Maribo tirsdag den 24. marts kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 1. april kl. 19:00

The sisters brothers
1I Oregon i 1851 er de berygtede brødre og revolvermænd Eli og Charlie Sisters blevet hyret som dusørjægere til at likvidere en vis Herman Kermit Warm. På sporet af Warm er også den kultiverede detektiv John Morris, som undervejs melder til Sisters-brødrene, hvor Warm er at finde, men da Morris og Warm en dag falder i snak, fascineres Morris af Warms filosofi samt hans smarte guldgravemetode.
Spilles i Kulturværket i Maribo torsdag den 16. april kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 29. april kl. 19:00

Van Gogh
Sent i livet forlader Vincent van Gogh (1843-1890) sin fattige og fiaskoramte tilværelse som kunstmaler i Paris. Han flytter til Arles i Sydfrankrig for at finde det guddommelige sollys, som inspirerer hans malerier af blomster, marker og vingårde. Lyset holder også det vanvid fra døren, som truer med at nedbryde Vincent, trods broderen Theos kærlighed til ham og kollegaen Paul Gauguins venskab.
Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 6. maj kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 13. maj kl. 19:00