Spor 5 – Artfilm

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut!
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

Marshland
Året er 1980, og stedet er det politisk ustabile Spanien. To kriminalbetjente, Juan og Pedro, sendes fra Madrid til det støvede, andalusiske bøhland for at efterforske to teenagesøstres forsvinden. De lokale indbyggere synes bemærkelsesværdigt ligeglade med sagen, og efterhånden som betjentene afdækker flere mord, der passer ind i mønsteret, begynder provinsbyens sande ansigt at tone frem.
Ca.105 min.

Spilles i Kulturværket i Maribo 5. september kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 11. september kl. 19.00

Alle ved det
Laura og hendes to børn rejser fra Argentina til et landsted uden for Madrid for at deltage i Lauras lillesøsters bryllup. Lauras mand bliver hjemme, og under festen støder Laura på vinbonden Paco, som hun var sammen med, før de hver især blev gift med andre. Da Lauras teenagedatter pludselig forsvinder, får en pensioneret politimand mistanke om, at Laura og Paco måske skjuler flere hemmeligheder.

Spilles i Kulturværket i Maribo 24. september kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 2. oktober kl. 19:00

Ben is back
19-årige Ben stikker af fra afvænningsklinikken og opsøger sin familie på juleaftensdag. Hans uventede hjemkomst udløser meget forskellige reaktioner hos moderen ( Julia Roberts ), søsteren og stedfaderen. For som mange andre misbrugere er Ben svært upålidelig. Især hans mor, Holly, er splittet mellem betingelsesløs kærlighed til sin dreng og en gryende erkendelse af, at selv hun muligvis ikke kan redde sønnens liv.
Spilles i Kulturværket i Maribo 17. oktober kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 23. oktober kl. 19:00

Til vi falder
Louise og Adam mistede for nogle år siden deres søn på Tenerife og må nu rejse tilbage dertil for at afslutte politisagen. De reagerer vidt forskelligt på gensynet med stedet: Louise ønsker at se fremad, mens Adam vil vide, hvad der skete. Parret står nu ved en skillevej i deres forhold med spørgsmålet om, hvorvidt de sammen eller hver for sig bedst kan bearbejde sorgen og genfinde livsglæden. Dar Salim i stor international rolle.
Spilles i Kulturværket i Maribo 26. november kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 20. november kl. 19:00