Spor 4 – Senior

Medlemskort kan købes ved indgangen

Edie
Edie handler om den 83-årige kvinde Edie, som ikke mener, at der findes noget, der hedder ”for sent”. Hun beslutter derfor at lægge sit gamle liv bag sig, droppe snakken om alderdomshjemmet, pakke sin rygsæk og begive sig ud på det ultimative eventyr: At bestige det mægtige bjerg, Mount Suilven i Skotland. I dramaet ’Edie’ danner flotte billeder og en hjertevarm historie rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen.

Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 5. februar kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 18. februar kl. 14:00

Fisherman’s friends
Da musikmanageren Danny er på polterabend med sine venner fra London, lander flokken i en lille fiskerby i Cornwall. Her hører han en gruppe af byens fiskere synge sømandsviser på kajen, og han bliver overbevist om, at han i en branche fyldt med overfladiskhed kan præsentere verden for noget ægte. Han skal dog først have overbevist fiskerne om, at en pladekontrakt er deres tid værd.

Spilles i Kulturværket i Maribo mandag den 23. marts kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 31. marts kl. 14:00

The Bookshop
I 1959 køber enken Florence Green et forladt og faldefærdigt hus i Hardborough i Suffolk, England med en særlig plan: Hun vil åbne en boghandel i den lille by. Det er hendes drøm at indgyde læselyst i andre, men den fritænkende kvinde møder megen modstand fra Hardboroughs konservative indbyggere. Hun må nu tage stilling til, om kampen for den tilsyneladende uønskede butik er værd at kæmpe.
Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 15. april kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 28. april kl. 14:00

YAO
Komedie-dramaet ’Yao’ handler om en ung dreng, som elsker eventyr og stikker af fra sin landsby i Senegal for at tage til Dakar og møde sin store helt, Seydou Tall. Seydou er en berømt fransk skuespiller på besøg i sit hjemland, og han bliver så overvældet af Yaos ildhu og entusiasme, at han beslutter sig for at følge ham hjem. Men i Senegal går tingene ikke altid som planlagt og på deres forunderlige og underholdende rejse tilbage til Yaos landsby, indser Seydou, at turen også bringer ham i kontakt med sine egne rødder.
Spilles i Kulturværket i Maribo tirsdag den 5. maj kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 12. maj kl. 14:00