Spor 4 – Senior

HUSK INDSKRIVNING i Maribo torsdag den10. januar kl 15-18 og
i Nakskov Teatersals foyer tirsdag den 22. januar kl. 15-18

Skytsenglen
København 1951. Palle Hardrup tilstår både et bankrøveri på Nørrebro og et efterfølgende dobbeltmord. Hans tranceagtige adfærd giver politiefterforskeren Anders Olsen mistanke om, at Palle har været under hypnose. Olsen finder frem til Palles tidligere cellekammerat, nazisten Bjørn Schouw Nielsen, der mestrer psykisk manipulation. Kan Olsen opklare sagen uden selv at blive offer for Nielsens hokuspokus? Ca. 100 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 16. januar kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 12. februar kl. 14:00

Book Club
De fire bedsteveninder Vivian, Diane, Sharon og Carol har alle rundet de 60. Hver måned mødes de i deres bogklub. Da de vover sig ud i den erotiske litteratur i form af bestselleren ’Fifty Shades of Grey’, bliver de inspireret af den frække bog til at sætte blus på deres respektive kærlighedsliv. Ca. 100 min

Spilles i Kulturværket i Maribo 20. marts kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 12. marts kl. 14:00

Vores vingård i Bourgogne
Efter ti års flakken omkring på kloden bliver 30-årige Jean kaldt hjem til Bourgogne og den familie, han har vendt ryggen. Hans far ligger for døden, og det er nu op til Jean, hans søster Juliette og hans bror Jérémie at afgøre, hvad der fremover skal ske med slægtens stolte vingård.
Spilles i Kulturværket i Maribo 3. april kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 16. april kl. 14:00

Their finest hour
Nazisternes bomber brager ned over London i 1940. For at højne folkets moral bestiller regeringen en patriotisk propagandafilm til visning i biograferne. Ønsket om en feminin vinkel bliver manusforfatteren Catrin Coles chance for et gennembrud. Hendes indsats påskønnes ikke stort af det mandsdominerede filmhold, men efterhånden får både kollegaen Tom og frikadellen Ambrose øjnene op for hendes kvaliteter.Instrueret af Lone Scherfig.
Spilles i Kulturværket i Maribo 24. april kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 14. maj kl. 14:00