Spor 4 – Senior

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut!
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

Happy Ending
Helle og Peter har været gift i 49 år, og Helle har med længsel set frem til den dag, hvor Peter gik på pension, så hun kunne få noget kvalitetstid alene med sin mand. Men Peter har et par overraskelser i ærmet på sin 70-årsdag. Ikke alene har han investeret parrets opsparing i et østrigsk vinhus. Han vil også skilles. Chokket over at skulle være seniorsingle får Helles verden til at falde fra hinanden. 
Ca. 96 min.

Spilles i Kulturværket i Maribo 4. september kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 10. september kl. 14:00
Se traileren her!

Britt-Marie var her
63-årige Britt-Marie ( Pernilla August ) har været sin mands hustru i 40 år. Men da hun opdager hans utroskab, forlader hun ham. Tilfældet fører Britt-Marie til provinsflækken Borg, hvor hun får job som fritidsleder. At fodboldbørnene skal trænes af en ældre kvinde, vækker først undren og moro i den lille by. Men Britt-Marie tager udfordringen op.
Ca. 95 min

Spilles i Kulturværket i Maribo 23. september kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 1. oktober kl. 14:00
Se traileren her!

Second Act
Maya Vargas ( Jennifer Lopez ) er netop fyldt 40 og har arbejdet i det samme stormagasin i 15 år. Ledelsen nægter at forfremme hende, men så får hun chancen for at blive konsulent for et smart kosmetikfirma i New York. Mayas gudsøn strikker et pyntet cv sammen, som skaffer hende jobbet. Nu skal hun bare holde maskespillet gående. Samtidig genforenes Maya med den datter, hun bortadopterede som teenager. 
Ca. 103 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 16. oktober kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 22. oktober kl. 14:00
Se traileren her!

Den sidste gentleman
Karriereforbryderen Forrest Tucker ( Robert Redford ) er 70 år, da han bryder ud af San Quentin-fængslet for at begive sig ud på en sidste runde af bankrøverier i Texas. Ordensmagten klør sig i nakken over de høviske kup, og opdageren John Hunt, der leder menneskejagten, er ikke uimponeret over den garvede røver. Tuckers motivation er hans kærlighed til den jævnaldrende Jewell, som han håber at nyde sit otium med.
Ca. 90 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 25. november kl. 14:00
Spilles i Nakskov Teatersal 19. november kl. 14:00
Se traileren her!

Der er rabat på dit medlemskort her:


         Vestergade 2A · Maribo

            Axeltorv 16 · Nakskov