Spor 3 – Voksne

HUSK INDSKRIVNING i Maribo torsdag den10. januar kl 15-18 og
i Nakskov Teatersals foyer tirsdag den 22. januar kl. 15-18

Mamma Mia – Here we go again
Sophie har overtaget sin mor, Donnas, hotel på det idylliske græske øhav. Mens Sophie arbejder på at gøre klar til hotellets store genåbning, tænker hun over, hvordan Donna som ung flyttede dertil og mødte de tre mænd, som nu alle kalder sig Sophies far: Bill, Harry og Sam. Ca.115 min

Spilles i Kulturværket i Maribo 16. januar kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 12. februar kl. 19:00

Vores livs ferie
Pensionisten Ella er syg af kræft, og hendes mand, den tidligere litteraturprofessor John, er ved at forsvinde i Alzheimer-tåger. Men Ella nægter at lade sig slå ud. Hun ruller parrets støvede autocamper ud af garagen i Boston, så hun og John kan tage på en sidste ferie sammen. Deres 2600 km lange springtur til Ernest Hemingways museum i Key West bliver fuld af sjove møder og eftertænksomme stunder. Ca. 110 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 20. marts kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 12. marts kl. 19:00

All the money in the world
I juli 1973 bliver den 16-årige John Paul Getty III bortført af kidnappere i Rom. De forlanger 17 mio. $ i løsesum af drengens farfar, milliardæren og oliemagnaten J. Paul Getty. Men trods moderen Gails desperate bøn til sin eks-svigerfar nægter han – verdens rigeste kapitalist – at punge ud. Gail allierer sig derfor med Getty seniors rådgiver, Fletcher Chace, for at få sin søn fri, inden tiden rinder ud.

Spilles i Kulturværket i Maribo 3. april kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 16. april kl. 19:00

The wife
I 40 år har Joan Castleman lagt låg på sine egne drømme og ambitioner for at støtte sin mand, Joe, og hans karriere som forfatter. Hun har også set igennem fingre med hans affærer, men da Joe står for at modtage Nobels litteraturpris, flyder Joans bæger over. Hun orker ikke længere at leve på Joes præmisser, og på selve festaftenen afslører hun den hemmelighed, som har lagt grunden til hans succes.

Spilles i Kulturværket i Maribo 24. april kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 14. maj kl. 19:00