Spor 3 – Voksne

Medlemskort kan købes ved indgangen

PATRIARKEN
Film som “Patriarken” viser den diskrete kile, der – præcis som Stillehavet skiller nord- og sydøen – nok altid vil gå gennem landet: At der længe før hobbitter levede mao-
rier i de grønne bakker, og at det charmerende engelske er en nyere tilføjelse. Lee Tamahori har lavet en slags tematisk opfølger til gennembruddet “Once Were Warriors”, men skruer tiden tilbage til 1960’erne – volden ned på et lavere blus.
Ca.103 min

Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 5. februar kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 18. februar kl. 19:00

Destroyer
Action-thrillen ’Destroyer’ handler om den kvindelig politibetjent Erin Bell, der som ung har været undercover i bandemiljøet. Flere år senere dukker nye spor op, og den aldrende betjent kaster sig nu ud i en intens jagt på forbryderne fra dengang på egen hånd. Bell må derfor genopleve fortidens synder og dæmoner, som hun forsøger at gøre bod på. I stil med den populære serie ’True Detective’ blandes nutid og fortid.
Spilles i Kulturværket i Maribomandag den 23. marts kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 31. marts kl. 19:00

Downton Abbey
Da man får besked om, at selveste Kong George V og Dronning Mary vil aflægge Downton Abby et visit, er familien Crawley og abbediets tjenestestab på den anden ende. Alle ser frem til det royale besøg, ikke mindst køkkenet og tjenerne, som derfor bliver skuffede, da de hører, at kongehuset vil sende sin egen stab. Der må derfor tænkes kreativt for at stille Downton Abby i det mest favorable lys.

Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 15. april kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 28. april kl. 19:00

Joker
Joaquin Phoenix er en Joker af sin tid. Og “Joker” er en film til sin tid. Men nu er tiden en anden. Derfor er Jokeren også en anden. Han er egentlig mere Arthur Fleck, end han er Jokeren. Det handler om rejsen fra Fleck til Joker – fra tryk til modtryk. Arthur Fleck er tidens nye trussel. Han er ikke ideologisk terrorist, men hvid tabermand fra udkanten af samfundet i et Gotham City bestående af skrald, rotter, vold, oliekrise og en stigende afstand mellem rig og fattig.

Spilles i Kulturværket i Maribo tirsdag den 5. maj kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal tirsdag den 12. maj kl. 19:00