Spor 3 – Voksne

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut!
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

Dommerens valg
Landsdommer Fiona Maye ( Emma Thompson ) behandler familiesager med stor kløgt og intelligens. Til gengæld kniber det på hjemmefronten, hvor hendes ægteskab gennem 30 år hænger i en tynd tråd. Hun får sit livs sværeste sag, da den 17-årige Adam af religiøse årsager nægter en blodtransfusion, der kan redde hans liv. Hans forældre støtter ham. Fionas møde med Adam på hospitalet bliver en øjenåbner for dem begge.
Ca.105 min

Spilles i Kulturværket i Maribo 4.september kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 10. septemberkl. 19:00

Kursk
August 2000. Den russiske flådes stolthed, den atomdrevne kæmpeubåd K-141 Kursk, er på øvelsestur i Barentshavet, da en eksplosion i torpedorummet får ubåden til at havarere. 23 mand fanges på 100 meters dybde med svindende iltreserver. Russernes redningsudstyr er håbløst bedaget. Og militærledelsen nægter at lade andre lande hjælpe med undsætningen af frygt for at tabe ansigt. Thomas Vinterbergs store internationale gennembrud.
Spilles i Kulturværket i Maribo 23. september kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 1. oktober kl. 19:00

I krig og kærlighed
Efter tre års kamp ved fronten i Første Verdenskrig deserterer den unge soldat Esben for at finde tilbage til sin kone Kirstine og deres lille søn Karl. Men ved hjemkomsten erfarer Esben, at en charmerende tysk officer, Gerhard, bejler kraftigt til Kirstines gunst. Esben må nu sætte alt ind for at bevare sin rolle som husets herre og redde familien. Dansk storfilm m. bl.a. Rosalinde Mynster og Thure Lindhart

Spilles i Kulturværket i Maribo 16. oktober kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 22. oktober kl. 19:00

Amundsen
Dette er historien om norske Roald Amundsen – verdens største polarforsker. Siden han var en lille dreng, var Roald besat af tanken om at opdage de uudforskede dele af verden, og drømmen om at nå Sydpolen blev et kapløb med den britiske Robert Scott. Roald var en mand, som ikke var bange for at lyve og bedrage sine nærmeste for at opnå sin drøm. Især broren Leon, hans faste støtte, måtte lide under Roalds valg.

Spilles i Kulturværket i Maribo 25. november kl. 19:00
Spilles i Nakskov Teatersal 19. november kl. 19:00