Spor 2 – børn 4.-7. klasse

ONLINE-salget starter først igen, når efterårssæsonen er klar. Du kan dog købe medlemskort ved indgangen.

urassic World – Fallen kingdom
Reservatet Jurassic World, hvor videnskaben har bragt dinosaurer tilbage til live, ligger stadig på den isolerede vulkanø Isla Nublar. Men nu går vulkanen i udbrud, hvilket kan betyde dinosaurenes udryddelse – igen. Dinopasseren Owen og aktivisten Claire vender tilbage til øen for at redde dyrene, men de opdager, at nogen har andre planer for dinoerne.
Spilles i Kulturværket i Maribo 17. januar kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 13. februar kl. 16:15

Team Hurricane
Dansk film om Otte teenagepiger der tilbringer sommeren i en ungdomsklub. Undervejs opstår et fællesskab, som får dem til at tale åbent om de mange tanker og følelser, der vælter rundt i deres indre om sex, mindreværd, sygdom, forældre, drenge – og piger.
Spilles i Kulturværket i Maribo 21. marts kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 13. marts kl. 16:15

Johnny English slår til igen
En hacker afslører identiteterne på alle hemmelige agenter i Storbritannien. Miseren tvinger den patriotiske agent Johnny English til at opgive sit otium for at redde sit fædreland. Den klodsede, men usvigeligt selvsikre English møder nye udfordringer i sit livtag med de moderne teknologiske hjælpemidler, der er kommet til, siden han forlod efterretningstjenesten.
ca. 88 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 4. april kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 17. april kl. 16:15

Avengers infinity war
Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Hawkeye, Black Widow og alle de andre medlemmer af superheltealliancen Avengers møder deres mægtigste modstander nogensinde i form af den kosmiske skurk Thanos. Kommer han i besiddelse af alle de seks evighedssten, vil han få så ufattelige kræfter, at han kan manipulere med såvel menneskers som superheltes virkelighed – og det må selvfølgelig ikke ske.
Spilles i Kulturværket i Maribo 25. april kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 15. maj kl. 16:15