Spor 2 – børn 4.-7. klasse

Medlemskort kan købes ved indgangen

Alpha
Det episke drama finder sted i Europa for 20.000 år siden og følger den unge jæger Alpha, som må kæmpe for sin overlevelse: På sin første jagt såres han dødeligt og overlades til sig selv med henblik på at dø. Da han kommer til sig voldsomt forslået og tilsyneladende helt alene – beslutter han sig for at ville overleve og lære at navigere i den barske og uforsonlige ødemark. I mødet med en ulv, som er blevet efterladt af sin flok, beslutter Alpha sig modvilligt for at gøre den tam.
Ca. 94 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo onsdag den 23. september kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 2. september kl. 16:15
Se traileren her!

RAMBO – LAST BLOOD
Actionfilmen har den levende legende og muskelmand Sylvester Stallone tilbage i sin ikoniske karakter John Rambo. Denne gang i kamp mod et dødsensfarligt mexicansk narkokartel, der har kidnappet en god vens datter.
’Rambo: Last Blood’ er det femte – og måske sidste – kapitel om enmandshæren, og filmen lægger sig stilmæssigt mere op ad den første film med sit fokus på karakteren mere end nedpløkningen af bad guy.
ca. 100 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo fredag den 30. oktober kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 21. oktober kl. 16:15
Se traileren her!

Ad Astra
Science fiction-filmen foregår i en nær fremtid, hvor astronauten Roy McBride sendes på en tophemmelig rummission for at finde frem til sandheden om sin egen far.
Faren forsvandt 30 år tidligere på en ekspedition, der skulle bevise eksistensen af udenjordisk liv. Nu er der tegn på, at faren stadig er i live, men desværre ser legendens tilbagevenden ud til at true jordens fremtid.
’Ad Astra’ er frigivet i 50-året for månelandingen.
Ca. 100 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo TIRSDAG DEN 24. NOVEMBER kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal onsdag den 18. november kl. 16:15
Se traileren her!