Spor 1 – Børn 0.-4. klasse

ONLINE-salget starter først igen, når efterårssæsonen er klar. Du kan dog købe medlemskort ved indgangen.
ALLE FILM PÅ SPOR 1 HAR DANSK TALE

Far til fire i solen
Far, Søs, Mie, Ole, Per og onkel Anders er taget på solferie i Gran Canaria. Børnene vil melde sig til hotellets konkurrence om ”årets solfamilie”. Far indvilger kun, fordi den overperfekte konkurrerende familie ledes af Bjørn, der mobbede Far gennem hele hans skoletid. Den hyggelige kappestrid eskalerer til en indædt kamp for ære og oprejsning, hvor børnene endnu en gang må bringe Far til fornuft.
Ca. 95 min
Spilles i Kulturværket i Maribo 16. januar kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 12. februar kl. 16:15
Se traileren her!

De Utrolige 2
En rigmand og hans søster har sat sig for at bringe Metrovilles forbudte superhelte til ære og værdighed igen. Som spydspids for deres kampagne vælger de Elastipigen, alias Helen Parr. Hendes mand, Bob alias Hr. Utrolig, er ikke helt tilfreds med at skulle passe hjemmet og ungerne, mens mor redder verden. Men da en ny superskurk dukker op, viser det sig, at der er brug for hele superfamilien.
Ca. 118 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 20. marts kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 12. marts kl. 16:15
Se traileren her!

Hotel Transylvania 3
Vampyren Draculas datter, Mavis, overrasker farmand og resten af monsterslænget med en ferie på et krydstogtskib. På skibet falder Dracula pladask for den kvindelige menneskekaptajn, Erika, og gør kur til hende. Men Mavis får bange anelser, da hun opdager, at Erika nedstammer fra den berygtede vampyrjæger Van Helsing!
Ca. 97 min
Spilles i Kulturværket i Maribo 3. april kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 16. april kl. 16:15
Se traileren her!

Vildheks
Claras liv bliver forandret, da en mystisk sort kat angriber hende. Det viser sig, at katten er hendes ’vildven’, og Clara selv tilhører en slægt af vildhekse, der kan kommunikere med dyr. Nu må Clara rejse mod det kolde nord for at bekæmpe den onde heks Bravita Blodsunge, der er ude efter Claras blod for at betvinge den vilde verden.
Ca. 100 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 24. april kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 14. maj kl. 16:15
Se traileren her!