Spor 1 – Børn 0.-4. klasse

ONLINE-salget for efterårssæsonen er startet. Klik her!
ALLE FILM PÅ SPOR 1 HAR DANSK TALE

Iqbal og den indiske juvel
Iqbals tante Fatwa tildeles hæderstitlen Vogter af Den Indiske Juvel, og familien skal med til Indien for at overvære ceremonien. En uheldig episode med Iqbals klasse får ham bortvist, og hans far bestemmer, at sønnen skal blive hjemme. Iqbal aftaler hemmeligt med Fatwa, at han kan starte i en skole i New Delhi. Da juvelen bliver stjålet, og Iqbals far sigtes, må Iqbal og hans venner redde dagen.

Ca. 75 min
Spilles i Kulturværket i Maribo 4. september kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 10. september kl. 16:15
Se traileren her!

Sådan træner du din drage 3
Vikingerne på Bersærkø lever i fred og fordragelighed med de drager, som Hikke & Co. har befriet fra fangenskab på naboøerne. Men den berygtede dragejæger Grimmel har sat sig for at udrydde natskyggeracen, som Hikkes drage, Tandløs, tilhører. Det tvinger Hikke og Tandløs til at finde det sagnomspundne dragerige Caldera. Mødet med en sjælden natskygge-hun sætter også Hikke og Tandløs’ venskab på prøve.
Ca. 118 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 23. september kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 1. oktober kl. 16:15
Se traileren her!

Hotel Transylvania 3
LEGO-borgerne i Klodsby bliver invaderet af nedrivningsstyrker fra det ydre rum. Det er op til Emmet, Lucy, Batman og deres venner at vise deres kreative evner som mesterbyggere, hvis LEGO-universet skal genoprettes. Deres mission fører dem til den fjerne galakse Systar-Systemet, hvor opgøret skal stå med den musicalglade ’duplokalyptiske’ dronning Jakabli Wajavil.
Ca. 105 min
Spilles i Kulturværket i Maribo16. oktober 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 22. oktober kl. 16:15
Se traileren her!

Julemandens datter
12-årige Lucia bor i Grønland med sin mor Claudia og far Julius, som er selveste Julemanden. Lucia vil gerne oplæres til julemand, men kun drenge har adgang til den internationale julemandsskole. Hun bliver dog lovet en plads, hvis hun kan opfylde menneskedrengen Alberts største ønske: at kurere hans far, der er ramt af en gådefuld sygdom.
Ca. 90 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 25. november kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 19. november kl. 16:15
Se traileren her!