Spor 1 – Børn 0.-4. klasse

ONLINE-salget for efterårssæsonen er slut.
Medlemskort kan købes ved indgangen, men kom i god tid.

ALLE FILM PÅ SPOR 1 HAR DANSK TALE

Vilde Rolf smadrer internettet
Spilfigurerne Vilde Rolf og Vanilje nyder livet som helte i arkadehallens retromaskiner. Da ejeren, hr. Litwak, tilkobler et trådløst netværk, vover Vanilje sig ud på World Wide Web for at finde en reservedel til sit spil. Hun opdager sit sande kald som racerstjerne i et farligt online-bilspil, men Rolf er bekymret for at miste sin eneste ven. Hans forsøg på at få Vanilje tilbage udløser kaos på internettet

Ca. 112 min
Spilles i Kulturværket i Maribo 4. september kl. 16:15
Spilles i Nakskov Teatersal 10. september kl. 16:15
Se traileren her!

Sådan træner du din drage 3
Vikingerne på Bersærkø lever i fred og fordragelighed med de drager, som Hikke & Co. har befriet fra fangenskab på naboøerne. Men den berygtede dragejæger Grimmel har sat sig for at udrydde natskyggeracen, som Hikkes drage, Tandløs, tilhører. Det tvinger Hikke og Tandløs til at finde det sagnomspundne dragerige Caldera. Mødet med en sjælden natskygge-hun sætter også Hikke og Tandløs’ venskab på prøve.
Ca. 118 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 23. september kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 1. oktober kl. 16:15
Se traileren her!

LEGO-filmen 2
LEGO-borgerne i Klodsby bliver invaderet af nedrivningsstyrker fra det ydre rum. Det er op til Emmet, Lucy, Batman og deres venner at vise deres kreative evner som mesterbyggere, hvis LEGO-universet skal genoprettes. Deres mission fører dem til den fjerne galakse Systar-Systemet, hvor opgøret skal stå med den musicalglade ’duplokalyptiske’ dronning Jakabli Wajavil.
Ca. 105 min
Spilles i Kulturværket i Maribo16. oktober 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 22. oktober kl. 16:15
Se traileren her!

Julemandens datter
12-årige Lucia bor i Grønland med sin mor Claudia og far Julius, som er selveste Julemanden. Lucia vil gerne oplæres til julemand, men kun drenge har adgang til den internationale julemandsskole. Hun bliver dog lovet en plads, hvis hun kan opfylde menneskedrengen Alberts største ønske: at kurere hans far, der er ramt af en gådefuld sygdom.
Ca. 90 min.
Spilles i Kulturværket i Maribo 25. november kl. 16:15

Spilles i Nakskov Teatersal 19. november kl. 16:15
Se traileren her!